Asuminen Kitinkodissa

Vakituinen asuminen ja intervalliasuminen Kitinkodissa

Kuntouttavan asumisen toiminnan käynnistimme 1.2.2021 entisissä Kotirannan tiloissa Joki-Annalankadulla Kannuksessa. Teemme tiivistä yhteistyötä Soiten kanssa, joka vastaa edelleen asiakkaiden valinnasta sekä toiminnan valvonnasta yhdessä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston kanssa. Toiminta on tehostettua palveluasumista, jota Kitinkannus oman taustansa ja kokemuksensa mukaisesti kehittää kuntouttavaan suuntaan. Kitinkodissa tarjoamme sekä vakituista asumista että intervalliasumista. Kitinkodin vastaavana esimiehenä toimii Maija Mattila p. 044 5754 553.

Vierailukäytännöt Kitinkodissa koronapandemian aikana

Kitinkodin vierailukäytännöt perustuvat Soiten ohjeisiin ja käytössä on rajoitettu vierailu. Vierailut toteutetaan vain ennakkoajanvarauksella. Yhtäaikaisesti Kitinkodissa voi vierailla rajoitettu määrä vieraita ja yhdellä asiakkaalla 1-2 oireetonta vierailijaa kerrallaan. Henkilöstö opastaa vierailun toteuttamisessa ja suojavarusteiden käytössä. Koronaan liittyviä hygieniaohjeita on noudatettava tarkasti! Vierailuaika Kitinkodissa on klo 13-17. 

Koti 1 (ent. Kotiranta)  asiakkaiden vierailijat voivat varata vierailuajan numeroista 040 804 2513 ja 040 804 2514 Koti 2 (ent. Jokiranta)  asiakkaiden vierailijat numeroista 040 804 2516 ja 040 8042517.

Myös Kitinkodin toiminta tulee siirtymään Kitinkannuksen päärakennuksen yhteyteen. Uuden kiinteistön suunnittelu Kitinkankaalle  on jo käynnistynyt ja sen valmistuminen ajoittuu vuoden 2022 loppuun. Uuteen rakennukseen tulee alustavien suunnitelmien mukaisesti tilat 36 asiakkaalle sekä yhteiset ruokailu- ja kokoontumistilat. Huoneratkaisumme tulevat mahdollistamaan myös pariskunnille yhteisiä kahden hengen koteja.

Katso tarkemmat tiedot https://kitinkannus.fi/kitinkodissa-asuminen.html

Jäikö joku askarruttamaan? Kysy meiltä!