Avokuntoutusta lähetteellä tai ilman

Kitinkannuksessa on mahdollista käydä avokuntoutuksessa Kelan, vakuutusyhtiöiden ja julkisen terveydenhuollon maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai omakustanteisesti. Meillä on Kelan kanssa sopimus fysio-, toiminta- ja allasterapiasta. Katso lisätietoja  Kelan sivuilta.

Kelan lisäksi eri vakuutusyhtiöt lähettävät asiakkaitaan meille kuntoutumaan takaisin työ- ja toimintakykyiseksi. Jos olet saanut Soiten palvelusetelin fysio-, toiminta- tai allasterapiasta, voit valita Kitinkannuksen terapian toteuttajaksi.

Avokuntoutukseen pääset myös omakustanteisesti joko lääkärin SV3F lähetteellä tai ilman. Jos kärsit selkävaivoista, niskakivusta, olkanivelen kivusta tai toiminnallisista ongelmista, asentohuimauksesta, lonkkien ja polvien kipuilusta tai muista tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista,  kannattaa ottaa yhteyttä! Fysioterapia-aika järjestyy meiltä nopeasti ja pääset kokeneiden asiantuntijoiden hoidettavaksi.

Fysioterapiaa ja toimintaterapiaa on mahdollista saada myös kotikuntoutuksena.

Kitinkannuksesta löytyy osaamista monenlaisten vaivojen kuntoutukseen. Etenkin neurologia, kivun hoito ja ikääntymisen mukanaan tuomat ongelmat ovat erikoisalaamme.

Allasterapiaa toteutamme rauhallisessa tilassa omassa, lämpimässä terapia-altaassamme.

Avokuntoutus

Lokomat-kävelyrobottiterapiaa on mahdollista saada myös avokuntoutuskäynteinä. Sitä tarjoamme sekä aikuisille että lapsille. Kävelyrobotilla harjoitellessa kävelyn rytmi säilyy, saat huomattavan määrän askeleita ja vielä oikealla tekniikalla verrattuna mihinkään muuhun terapiamenetelmään. Kävelyrobottiharjoittelu soveltuu etenkin aivoverenkiertohäiriön sairastaneille, selkäydinvammaisille ja ortopedisiin ongelmiin.

Saat kuntoutumisesi tueksi ammattitaitoisen ja aurinkoisen terapeutin, katso yhteystiedot kohdasta Terapiahenkilöstö.

Ajanavaraus avokuntoutukseen p. 044 5754 564

Jäikö joku askarruttamaan? Kysy meiltä!